Ez az étel a mi kedvencünk:
Mexikói csirkemell
Hozzávalók: 2 csirkemellfilé, 4 e.k. mexikói gyorspác, 1dl étolaj, 1 konzerv kukorica, fél-fél cső piros és zöld színű kaliforniai paprika, só, őrölt fekete bors, fél mokkáskanál chilipaprika.
Elkészítés: A csirkemellet 2 centis csíkokra vágjuk, a gyorspáccal alaposan összeforgatjuk, az olajat ráöntjük, majd letakarva 15 percig érleljük a hűtőszekrényben.
érlelés után serpenyőbe rakjuk, megpirítjuk a húst, majd kis vizet adva hozzá, készre pároljuk.
A vékony csíkokra vágott paprikát hozzáadjuk, kissé átforrósítjuk, majd a levétől lecsöpögtetett kukoricát is beletesszük.
Aki szereti, tehet hozzá vékony karikákra vágott póré- vagy vöröshagymát is.
Megsózzuk, megborsozzuk, és a chilipaprikával fűszerezzük.
Tálaláskor készen kapható tortillát kínálunk mellé.